AANBOD

 

Wat kan ik voor je doen?

 

➳ BE YOUR FLOW programma
➳ Coaching
➳ Workshops

 

➳ BE YOUR FLOW 5 maanden programma

BE YOUR FLOW is een samenwerking met Sabine van BasicFlow waarin we onze krachten bundelen en een mooi programma voor je hebben samengesteld bomvol inspiratie, kennis en oefeningen om zelf aan de slag te gaan en je te connecten met de mooiste versie van jezelf. Een programma waarin we 5 maanden onderweg zijn en met verschillende thema’s aan de slag gaan vanuit bewustzijnsontwikkeling en yoga; body & mind.

VERTEL ME MEER…

be your flow

 

➳ Coaching

Door verruiming van je blikveld ontstaat er ruimte én nieuwe oplossingen. Samen gaan we in gesprek over datgene waar jij op dit moment vragen over hebt. Samen werken we aan meer inzichten, bewustwording en groei in je persoonlijke of professionele ontwikkeling. Dat kan zowel bij mij thuis als buiten in de natuur. Van wandelen en goede gesprekken ervaar je ruimte in een situatie waarbij je soms het idee hebt dat je geen kant op kan. Hierdoor krijg je de beste inzichten.

MEER INFO…

Coaching

➳ Workshops

Workshop Visionboard maken

In een Visionboard kun je afbeeldingen, woorden en teksten die je aanspreken bij elkaar brengen en een plek geven. Een Visionboard is een praktische manier om je te focussen op datgene wat belangrijk voor je is.

Vertel me meer!

aanbod workshop de Bewustzijnsontwikkelaar

 

HIER meer over Loes…