DIT zijn wij!

DIT zijn wij!

Sabine Loes BE YOUR FLOW

Wat leuk dat je meer wilt weten over ons. Wij zijn Sabine en Loes.
Met BE YOUR FLOW hebben we van onze passie ons werk gemaakt. Samen maken we alles beter.

DIT zijn wij!

 

Sabine BE YOUR FLOWSABINE

DROMER | DOENER | INTROVERT | EIGENWIJS | YOGINI | ONDERNEEMSTER PUR SANG | INSPIRATOR

 

Ik ben Sabine, net moeder geworden van een prachtige dochter.
Mijn hele leven breng ik mensen al in beweging door dans, massage en yoga en ik houd ervan om mensen te inspireren. Wees welkom bij Casa Basicflow wat ooit is begonnen als mijn droom. Ik hou van koken, dansen en ben een ongelofelijke huismus. Live life to the fullest op mijn manier.

MIJN MISSIE is om iedereen de rust en energie te laten voelen die je met yoga kunt bereiken en dat je dat altijd bij je hebt. Zijn is genoeg. Durf te dromen en vooral te gaan DOEN!

 

LOESLoes BE YOUR FLOW

VERWONDERAAR | KWALITEITENVERZAMELAAR | SPOTLIGHT | ONTDEKKINGSREIZIGER | BELEVENIS | FAN VAN WENSJESDAG & SLAPEN | BEWUSTZIJNSONTWIKKELAAR

 

Ik ben Loes en van nature creatief en nieuwsgierig. Ik zie de grootsheid in mensen door hen te verbinden met hoe ze in werkelijkheid bedoeld zijn. Ik word blij als ik ‘shining eyes’ om me heen zie; “als je ogen stralen ben je nog mooier”. Mijn hart maakt een sprongetje als ik dat mee kan creëren. Ik houd niet van iets moeten, wil je iets van me: ben daar creatief mee! Ik houd van afwisseling; als kind liep ik altijd al met meubels te sjouwen. Te lang dezelfde slaapkamerindeling, dat was natuurlijk oersaai. Die afwisseling komt nu vooral terug in wat ik doe: als bewustzijnsontwikkelaar ben ik als teamcoach verbonden aan 365 Dagen Succesvol en ik bouw samen met Jaap Bressers aan een community om iedereen de kracht van Carlosmomentjes te laten ervaren. De kracht van het kleine is magisch!

Ik gun iedereen de connectie met de beste versie van zichzelf!

Nog meer….

Sabine Loes Be Your Flow

Vind je het leuk om te lezen hoe wij kwamen tot samenwerking? Check ons blog!

➪ Meer info over het mooie werk van SABINE?
➪ Meer info over het mooie werk van LOES?