1+1=11

1+1=11

Zet ons bij elkaar en we zijn niet te stoppen. Sabine en Loes, Loes en Sabine. We ontmoetten elkaar ongeveer een half jaar geleden. 2 ambitieuze ondernemers met allerlei leuke ideeën. Jarenlange interesse en ervaring in coaching en persoonlijke ontwikkeling in verschillende vormen komen bij elkaar. Onze ideeën blijken goed te matchen én vullen elkaar goed aan waardoor we vanaf moment 1 besluiten om samen iets moois te gaan doen!

Be your flow

Samen maken we alles beter

1001 invalshoeken op een hoop. In de heerlijke inspirerende ruimte van casa Basicflow filosoferen we urenlang over de meest praktische situaties. “Zie jij dat ook? Valt jou dat niet op?” Omdat we allebei zo’n andere achtergrond hebben vinden we elkaar steeds opnieuw en vallen er kwartjes. Body & mind vanuit twee personen in één aanbod.

BE YOUR FLOW

Bijna zijn we zover. Klaar om onze fijne ideeën het levenslicht te laten zien. Dit najaar staat er een mooi programma voor je klaar en starten we met BE YOUR FLOW! Een programma bomvol inspiratie, kennis en oefeningen om zelf aan de slag te gaan en meer uit jouw mooie leven te halen. Voor meer rust in je lijf en in je hoofd met yoga en bewustwording van je mindset.

We zien om ons heen dat zoveel mensen aan talentverspilling doen, veel stress ervaren en moe zijn. Dat vinden wij zonde van onze korte tijd op aarde. Wij besteden onze tijd graag goed én in goed gezelschap. We bundelen onze krachten en richten ons zowel op je lijf als op je mindset (body & mind). Onze volgende stap is eigenlijk de leukste: op zoek gaan naar een fijne groep TOPPERS die meer uit het leven willen halen en dat samen met ons willen doen. Zo kun JIJ ervaren wat het voor je doet en brengen WIJ jou dichterbij jouw flow..

Benieuwd? Zin om daarbij te zijn? Binnenkort meer info! Volg onze ontwikkelingen, dan brengen we elkaar naar een next level!

Don’t just go with the flow, be your flow
Up to date blijven en meer lezen? Volg onze ontwikkelingen HIER!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *